food talents talent voor in de beenhouwerij

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Food Talents werft aan! 

FOOD TALENTS is gespecialiseerd in het plaatsen van gediplomeerde beenhouwers en verkooppersoneel in de beenhouwerij.

Wij zijn dus steeds op zoek naar mensen met ervaring in de sector.


Profiel

Heb jij ervaring met de verwerking van vlees en wil je graag werken in een slagerij uit de omgeving?

Onze klant regio Maasmechelen kijkt uit naar een slager met ervaring.

Je zet je dagdagelijks in om onze klanten vers vlees van topkwaliteit aan te bieden. Alles van vlees wordt in eigen atelier versneden. Gehakt, worsten en panklare artikelen zoals hamburgers, blinde vink, …enz worden nog in eigen atelier bereid.

Je zorgt voor een mooie presentatie in de toonbank en je staat klanten te woord met kennis van zaken.

Je bent zo snel mogelijk beschikbaar.

 

Job gerelateerde competenties

Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, …)
Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, … maken
Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren
De bestelling van de klant opnemen
De klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, …
Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken,…)
Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, …)
Ze in de toonbank plaatsen


Persoonsgebonden competenties

Contactvaardig zijn
Zelfstandig werken
Samenwerken als hecht team
Zin voor nauwkeurigheid hebben
Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
Klantgerichtheid
Regels en afspraken nakomen
Leervermogen hebben

Aanbod

Wekelijkse verloning
Werken in eigen regio
Mooi loon
Full-time


Interesse? Contacteer ons!

info@foodtalents.be
03 211 09 03