food talents talent voor in de beenhouwerij

Slager gezocht die uit het juiste vlees gesneden is – Regio Leuven


Profiel

Bent u beenhouwer van beroep?

Bij Food Talents zijn wij steeds op zoek naar beenhouwers met passie voor het beroep.

Wij vinden steeds een job die bij u past als vliegende of vaste beenhouwer.


Functieomschrijving

Als slager versnijd je het vlees voor verkoop onder de vorm van vers vlees of vleesbereidingen.
Zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de winkel.
Presenteer en garneer je vleeswaren.
Maak je bestellingen klaar.
Ga je op een vriendelijke manier met klanten om.
Respecteer je de voorschriften i.v.m. hygiëne en ga je op een systematische manier te werk bij het opruimen.

 

Job gerelateerde competenties

Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren
Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken,…)
De bestelling van de klant opnemen
De klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, …
Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, … maken
Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
Stukken vlees en slagerijspecialiteiten verpakken (bakjes, levensmiddelenpapier, …)
Ze in de toonbank plaatsen
Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, …)


Persoonsgebonden competenties

Klantgerichtheid
Commercieel zijn
Zelfstandig werken